GOPAS pořádá seminář o Exchange 2013 a Windows 2012

Přijďte se dozvědět více o Exchange Server 2013 a Windows Server 2012 na odborný seminář vedený IT specialisty Počítačové školy Gopas Martinem Pavlisem a Ondřejem Ševečkem. V průběhu jednoho dne vám představí nejdůležitější novinky, změny i funkce těchto nových produktů Microsoft. Seminář se uskuteční 11. prosince 2011 v sídle společnosti Microsoft v Praze. Bližší informace na www.gopas.cz.

Témata semináře:

• S Martinem Pavlisem o Exchange 2013
Martin Pavlis se zabývá odbornou publikační činností a konzultacemi v oboru IT. S Počítačovou školou Gopas dlouhodobě spolupracuje. Je držitelem titulů MVP za oblast Microsoft Exchange, MCSE a MCITP.
S Exchange 2013 pracuje již několik měsíců a vám ho představí tak, abyste věděli, jak skutečně funguje. Vysvětlí, jak se změnila architektura. Ukáže nejdůležitější novinky v přenosu zpráv, mailové hygieně, správě databází, jejich replikacích a vysoké dostupnosti, správě a spolupráci příjemců i zabezpečení.

• S Ondřejem Ševečkem o Windows 2012
Ondřej Ševeček je odborný lektor, konzultant a produktový manažer oblasti Microsoft servery a systémy v Počítačové škole Gopas. Získal titul MVP za oblast Security a významnou certifikaci MCM (Microsoft Certified Master).
Serverový operační systém Windows 2012 obsahuje tolik novinek, že se vejdou stěží do pěti dnů. Ondřej si pro vás připravil dvě pořádně technická témata. Na semináři se dozvíte více o novinkách v síťových technologiích, podíváte se, jak se implementuje IP Address Management (IPAM) a jak funguje DirectAccess. Ondřej vás seznámí s bezpečnostními změnami a zvláště s Dynamic Access Control.

Doplňující informace:
Termín: 11. prosince 2012, 9:00 – 16:00
Místo konání: Microsoft Praha, sál Aquarius, Vyskočilova, 1461/2a, Praha 4
Cena: 1 490 CZK, V ceně jsou zahrnuty nealko nápoje, káva, čaj, slané a sladké občerstvení, oběd.
Více info: www.gopas.cz/kurzy/SEMEXW

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *