Postupujte podle pokynů našich lektorů a nový Office 2013 bude pro Vás hračkou!

ICT Pro s.r.o. je společnost poskytující profesionální služby v oblasti informačních a komunikačních technologií. Hlavním cílem ICT Pro a jeho týmu zkušených certifikovaných odborníků je poskytovat firmám komplexní servis a řešení v oblasti ICT, aby se jejich zaměstnanci mohli plně a nerušeně věnovat svojí práci a aby ji mohli vykonávat efektivněji a efektněji.
Stabilita a zkušenosti ICT Pro na trhu vzdělávání IT ICT Pro je na trhu od roku 1992 a poskytovatelem školení a služeb IT formou IT vzdělávacího centra je od roku 1995. Během své existence společnost vyškolila stovky vysoce odborných kurzů pro tisíce posluchačů z mnoha desítek firem. Komplexní nabídka služeb ICT a široká škála kurzů a školení IT Vedle poskytování IT podpory, outsourcingu, správy sítí, vývoje SW a tvorby webů, nabízíme klientům zejména kurzy, školení a konzultace a to od základních kurzů až po vysoce odborná školení pro velmi náročné IT profesionály. Jedná se o původně vytvořená školení i certifikované kurzy Microsoft, IBM, HP, Blue Coat, Cisco, Juniper, Fortinet, VMware, Oracle, Citrix, Check Point, Sun, Novell, SAP, Avaya, 3COM, Nortel a dále především Linux / Unix, Tru64, Open VMS, Networking, bezpečnost IT, etický hacking, komunikační a VoIP technologie, ITIL, Prince, normy ISO, grafika, DTP a CAD. K dispozici je kompletní vzdělávací portál ICT Pro na adrese www.skoleni-ict.cz.
A jak je to s novým Office 2013? Programy z různých verzí MS Office školí ICT Pro již od samého začátku svého působení a vždy o tato školení byl velký zájem. Pracovníci různého zaměření potřebují neustále psát texty v programu MS Word, vytvářet tabulky s výpočty či grafy v programu MS Excel, organizovat čas, kontakty a používat elektronickou poštu v programu MS Outlook a stále častěji zpracovávat databáze pomocí programu MS Access. A ovšem, i kurzy práce s programem MS Publisher jsou žádány.
Pohled do minulosti a současnost Zatímco v minulosti převládaly kurzy pro začínající účastníky, nyní se pozornost přesouvá k pokročilejším tématům. V současnosti jsou nejžádanější kurzy práce s programy Excel a Access. Jeden z nejčastěji žádaných kurzů byl historicky dozajista Excel pro pokročilé uživatele.
Firma ICT Pro také nabízí vzdělávací kurzy „šité přímo na míru“, kdy si zákazník si definuje náplň kurzu dle potřeb a podle této domluvy také školení posléze probíhá.
Vzhledem k výše uvedenému tedy firma ICT Pro nabízí specializované kurzy a workshopy v programu Word zaměřené např. na tvorbu rozsáhlejších dokumentů (věnované např. práci s kapitolami, víceúrovňovému číslování, tvorbě obsahu dokumentu, atd.) či na hromadnou korespondenci.
Taktéž z oblasti práce s programem Excel se budoucí účastníci kurzů hodně zajímají o práce s databázovými tabulkami, o filtrování údajů, a tvorbu a práci s kontingenční tabulkou, o tvorbu a úpravy grafů, manažerské funkce a další vychytávky.
Co se týče velmi žádaných školení práce s programem Access, uživatelé v této oblasti požadují znalost základů práce s databází, umění zadávat data do databázových tabulek a vytvářet používat dotazy, formuláře i sestavy. Taktéž pokročilejší uživatelé programu Access chtějí umět databáze vytvářet (vč. tvorby relací mezi databázovými tabulkami).
Naší reakcí na tento trend je tedy tvorba nových a stále odbornějších školení pro velmi pokročilé uživatele a experty v uvedených oblastech. K našim významným referencím v oblasti programů Office dnes již patří i celá řada velkých nadnárodních korporací, které si své odborníky nechávají proškolit právě v našem školicím centru ICT Pro s.r.o.
Blízká budoucnost s programy Office 2013 Nová verze kancelářských aplikací Office 2013 přináší i nové možnosti – tou hlavní je možnost ukládání souborů do Cloudu, čili na Webový server společnosti Microsoft, odkud je můžete využívat na jakémkoli počítači s připojením k Internetu.
Nabídka firmy ICT Pro, co se týče programů Office 2013, je velmi rozsáhlá a je dostupná na adrese www.skoleni-ict.cz, kde je k dispozici  komplexní vzdělávací portál školení a také je možné připravit kurzy přímo na míru (podle požadavků účastníků).
Získávání praktických zkušeností a hlubších znalostí v této oblasti pak představují cennou průpravu, kterou zaměstnavatelé v dnešním konkurenčním tržním prostředí vyhledávají.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *