HaFstudio

HaFstudio pořádá kurzy, kroužky, dílny pro všechny generace. Zpívání pro ještě nenarozené miminka, zpívání pro maminky a miminka, zpívánky pro děti od 2 let. Dopolední školka pro děti od 2 do 5 let.  Hudební hrátky, zpěv, flétnička, výtvarné, drama hrátky pro děti od 3 let.
Herectví, výtvarné dílny, loutky a animace, komiks, dětské divadlo, angličtina hrou pro děti od 6 do 15 let. dětské divadlo, angličtina hrou pro děti 6 – 15 let.
Víkendové workshopy pro děti s rodiči i bez rodičů. Pro nejmenší připravena herna.
Herectví, kresba, malba pro dospělé.
Zpěv, klavír, kytara, elektrická kytara, baskytara pro všechny. Zpívání pro ještě nenarozené miminka, zpívání pro maminky a miminka, zpívánky pro děti od 2 let. Dopolední školka pro děti od 2 do 5 let.  Hudební hrátky, zpěv, flétnička,
výtvarné, drama hrátky pro děti od 3 let. Nepodařilo se vám dítě umístit do Mateřské školky?
Nechcete, aby vaše dítě pouze někdo hlídal?
Chcete ušetřit peníze za hlídání a ještě poskytnout dítěti kvalitní program? Nabízíme řešení – naší dopolední miniškolku! Je to umělecký a výchovný program pro děti od dvou do šesti let. Vysoce kvalitní program za nízkou cenu! Koncipován je tak, že ho můžou maminky využít jako dopolední školku pro své děti. 
Co vaše děti všechno čeká? 
Výtvarné hrátky, hudební hrátky, divadélko, slovohrátky, tanečky, rytmika, pohybové hry, hudebně rytmické hry, logické hrátky, komunikační hry a spousta další zábavy.
Program se střídá podle rozvrhu a při pěkném počasí se program odehrává na ostrově Žofín. Dětské divadlo pro všechny nadšence od 10 do 18 let. Jedná se o skutečné divadlo, ve kterém děti pracují nejen jako herci, dramatici, režiséří a výtvarníci, ale ve všech profesích, které se v divadle nachází. Vítáme i hudebně s pohybově šikovné děti. Najde se prostor pro každého tvořivého jedince. Hrajeme klasiky i vlastní tvorbu. Součástí tohoto kurzu je rozvoj hlasu a artikulace pro obrazovku a film − vokální umístění, kontrola dechu, správná fonetická výslovnost, dialektika, pochopení a aplikace hlasové techniky a hlasová modifikace. Vysvětlení  práce herce před kamerou, jeho spolupráce s jinými herci – kolegy, režiséry a členy natáčecího štábu. Každý se zde naučí základním vztahům a terminologiím, používaným při práci jak před kamerou, tak i běžném životě kolem filmu. Studenti dostanou základy improvizace, dramatu, pohybu… a hlavně radost z tvoření.                                                                      Tento obor je i pro mládež  dospělé. Kurz je vhodný  pro začátečníky a  pokročilé zájemce o zvládnutí technik,  též pouze jako relaxace, ale i jako příprava na výtvarné školy.Individuální přístup ke každému žákovi, témata a techniky voleny dle zájmu žáků.Kurzy vede v přátelském duchu MgA. Jan Uldrych.   Pro děti od 6 do 15 let.
Kdy: 26. – 30. srpna 2013
Pondělí – pátek, vždy od 9,00 do 18,00.
Kde: HaFstudio, při pěkném počasí budeme v přilehlých parcích (Žofín, Kampa, Petřín….)
Program: Pod vedením herce a režiséra nastudujeme představení, které v závěru týdne veřejně uvedeme pro rodiče a známé.
při pěkném počasí budeme v přilehlých parcích (Žofín, Kampa, Petřín….) Během celých prázdnin 2x týdně 4 vyučovací  hodiny kresby,  malby a dalších výtvarných technik. Při pěkném počasí budeme tvořit v přírodě, v přilehlých parcích (Žofín, Kampa, Petřín, Vojanovy sady…),  jinak v HaFstudiu.  Není podmínkou navštěvovat celý kurz, můžete se přihlásit na libovolný počet lekcí.
Kurz je vhodný  pro začátečníky a  pokročilé zájemce o zvládnutí technik,  též pouze jako relaxace, ale i jako příprava na výtvarné školy.Individuální přístup ke každému žákovi, témata a techniky voleny dle zájmu žáků.Kurzy vede v přátelském duchu MgA. Jan Uldrych.Přihlášky, dotazy a informace co nejdříve e-mailem. Přihlášky, informace a podrobnosti e-mailem haf@hafstudio.cz www.hafstudio.cz    

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *