Data Storage Workshop představí žhavá témata současnosti

19. září 2013 se v Kongresovém centru U Hájků v Praze 1 uskuteční již 8. ročník odborné konference Data Storage Workshop. Na účastníky konference čekají mimo  jiné zajímavá nová témata jako je integrace mobilních zařízení dle politiky BYOD (Bring Your Own Device), disková pole VNX či disaster recovery a mnoho dalších.
    
     Společnost Hitachi Data Systems představí v úvodní přednášce Bezpečný BYOD v privátním cloudu/Data budou kapitál ne finanční závazek své integrované on-premises řešení bezpečné synchronizace a sdílení firemních souborů na všech mobilních zařízeních. Data se bezpečně ukládají na objektové cloudové zařízení, firemní IT nad nimi neztrácí dohled, a firma dosáhne až 40% absolutních úspor na IT prostředcích.  
     Absolutní novinku představí Václav Šindelář z EMC Czech Republic – disková pole VNX, která budou světové veřejnosti představena teprve v září tohoto roku.
      Storage Craft – disaster recovery jako služba bude tématem pro přednášku  společnosti Zebra systems, s.r.o.  „Současná ekonomická situace není příliš nakloněna investicím. Výjimkou není ani disaster recovery a zálohování. Je to také doba dynamických změn a přesunů z fyzického prostředí do virtuálního a cloudu. Řešení nabízí StorageCraft – mimořádně stabilní technologie pro disaster recovery a zálohování i v MSP formě – DRaaS (disaster recovery jako služba). Navíc je to služba flexibilní, která pro zákazníky není podmíněna žádnými časovými nebo finančními závazky“, uvádí k tomuto tématu přednášející – Zdeněk Bínek, ředitel společnosti.
     I v ostatních přednáškách se představí renomované společnosti, jako jsou APC by Schneider Electric, CA Technologies a Abacus Electric.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *