Bezpečnost v Cloudu

13. května se uskuteční v Konferenčním centru City v Praze již čtvrtý ročník odborné konference Bezpečnost v Cloudu. Pozornost bude opět upřena na aktuální témata, jakými jsou zejména kryptování ve virtuálním prostředí, ochrana privátního cloudu, kritické aplikace v cloudu, efektivita datových center a bezpečnost konceptu BYOD.
  S problematikou ochrany dat v cloudových a virtuálních prostředích seznámí návštěvníky konference v úvodní přednášce Ondrej Valent ze společnosti SafeNet. Součásti jeho vystoupení bude také případová studie o využití technologie SafeNet v rámci prostředí Cloud4Com.
  Ochrana privátního cloudu bude tématem další prezentace. „Podnikové aplikace se přesunují z těžkých klientů do webové podoby a přistupuje k nim stále více zařízení, která správci mnohdy nemají plně pod kontrolou. Koncept BYOD a oblíbenost webu jako byznys platformy s sebou přináší četná rizika. Pokročilými bezpečnostními produkty z rodiny Dell SonicWALL jim však můžete efektivně čelit.“, uvádí ke své přednášce Jan Ježek, Technical Director, Dell.
  Mnoho otázek ohledně bezpečného cloudu zodpoví Tomáš Novák ze společnosti Cloud4com a jednotné IDM, AA a SSO pro interní a cloudové aplikace představí David Matějů z CA Technologies.
Snadnému přístupu k podnikovým datům odkukoliv, kdykoliv a z jakéhokoliv zařízení se bude věnovat Zdeněk Bínek ze společnosti Acronis.
Mezinárodním speakrem bude Američan žijící v Německu Peter Sommer ze společnosti Intel, který představí nové funkcionality a vyšší výkon, se kterým přicházejí nové generace procesorů Intel Xeon.
Podrobný program, spolu s registračním formulářem, profily partnerů konference a představením přednášejících, naleznete na www.bezpecnostvcloudu.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *