Vzdělávací kurzy v Ostravě

Středisko vzdělávání s.r.o. je akreditovaná vzdělávací instituce, která působí na trhu již více než 22 let. Společnost nabízí vzdělávání širokého zaměření: Své služby Středisko vzdělávání s.r.o. poskytuje nejen v Ostravě, ale také v různých dalších městech Moravskoslezského kraje, a v případě zájmu také kdekoliv jinde v České republice. Středisko vzdělávání s.r.o. si zakládá na osobním přístupu ke svým zákazníkům. Důraz je pak kladen také na velké množství doplňkových služeb a bonusů, ať už v podobě výukových materiálů zdarma, zajištění praxe, absolvování praktických nácviků nebo dalších aktivit, kterými chce společnost zatraktivnit výuku a zároveň přispět k lepšímu uplatnění kurzů i jejich absolventů.
Předností je také kvalita a odbornost lektorského týmu, který se skládá z univerzitních lektorů, profesorů a odborníků z praxe. Je stále snahou, aby kurzy byly nejen edukativní, ale také zábavné a klienti si z výuky odnesli co nejvíce. K tomu dopomáhají mimo jiné i moderní technologie, které jsou samozřejmě součástí výuky, stejně jako zapojení nových poznatků.
Kromě běžně probíhajících kurzů je možné domluvit firemní výuku dle přání zadavatele, který si může zvolit téma školení, místo konání, termín i další náležitosti. Středisko vzdělávání s.r.o. má v této oblasti bohaté zkušenosti. Výuku realizovalo již například ve firmách a institucích jako OKD, Správa majetku, a. s.; BM servis, a. s., Bohumín; Český statistický úřad Ostrava; PENAM, spol. s r. o.; Santim Czech, s. r. o., Mölnycke Health Care Klinipro, s.r.o. Karviná, T.O. Ostrava – Proteor , spol. s.r.o., Domov mládeže Ostrava, ÚSP Hrabyně, Oblastní charita Přerov, Portus Praha o.s., Charita Zábřeh, Charita Hlučín, VOKD a.s. Ostrava a další.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *