DO DIÁŘE: Veletrh ​LINGUA SHOW není jen o výuce jazyků

Novinky o studiu v ČR a zahraničí, jazykových kurzech, mezinárodních výměnných programech, vzdělávacích a rekvalifikačních kurzech, zahraničních pracovních příležitostech pro zlepšení cizích jazyků či nových trendech v celoživotním vzdělávání, rozšíření svých znalostí, vědomostí a oblasti osobních zájmů…LINGUA SHOW je jediný mezinárodní jazykový a vzdělávací veletrh, který zprostředkovává maximum důležitých informací v oblasti jazykového vzdělávání a celoživotního vzdělávání, připravujeme již 5. ročník, navazujeme tak na úspěšné předchozí ročníky.
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k získávání informací o studiu a práci v ČR a zahraničí; jazykových kurzech a pobytech, jazykových zkouškách, mezinárodních výměnných programech, cizojazyčných publikacích a učebnicích, odborných programech, ale také o nejnovějších výukových materiálech, e-learningu, dalších produktech a službách spojených se vzděláváním, rozšíření znalostí a nových dovedností…V sekci EDUCA Vám představím a nabídneme rozlišné formy celoživotního vzdělávání – rekvalifikační, profesní a odborné kurzy, vzdělávání managementu firem, komunikační a „soft“ dovednosti, ale také speciální flexibilní podnikové kurzy přímo připravené pro Vás, a další možnosti pro Vaší zvyšování kvalifikace, znalostí, osobních dovedností a mnoho dalšího. Zveme Vás také na atraktivní doprovodné programy připravené pro širokou veřejnost, jazykové profesionály, studenty… Více než 70 zajímavých přednášek, workshopů a malých jazykových kurzů, proběhnou během dvou veletržních dnů, poskytnou návštěvníkům další příležitost k seznámení se s nejrůznějšími výukovými programy a rozmanitými jazyky i kulturami, vzdělávacími programy…Veletrh probíhá souběžně se 5. ročníkem mezinárodního veletrhu pracovních příležitostí JOBS EXPO 2016. Nabídněte zajímavou práci anebo získejte lepší práci!Vstupné na oba veletrhy zdarma.
Otevřeno po oba dva dny od 10,00 – 18,00 hod./ 10. – 11. 3. 2016.
ZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *