​JOBS EXPO 2017 nabídne pracovní příležitosti a mnoho jiného!

Veletrh JOBS EXPO se uskuteční na pražské výstaviště v Holešovicích již ve čtvrtek 9. 3. a pátek 10. 3. 2017. Nabídne nové pracovní příležitosti, poradí, jak se připravit na pracovní pohovor, zkvalitnit svůj osobní rozvoj, ale také Vás seznámí s profesionálními kouči.Pro firmy zase přináší přímo na místě možnost vyhledávání potencionálních nových zaměstnanců při osobním „face to face“ kontaktu. Personalisté tak mohou ihned identifikovat nejvhodnějšího kandidáta na volné pracovní pozice.
Doprovodné programy Vás naučí, jak si správně vyplnit životopis, nechybovat při hledání zaměstnání, zlepšit dovednosti či poskytnou pracovně-právní a kariérní poradenství. Samozřejmostí jsou soutěže o zajímavé ceny a mnoho dalšího.

Veletrh probíhá současně se vzdělávacím veletrhem LINGUA SHOW, který napomůže nejen jazykové vybavenosti uchazečů o práci, ale také představí rozmanité jazyky a kultury, vzdělávací a rekvalifikační projekty nebo mezinárodní jazykové výměnné programy. Některé letošní doprovodné programy jsou zaměřeny na tradiční asijskou kulturu.Otevřeno po oba dva dny od 10 do 18 hodin, vstupné zdarma.
www.jobsexpo.cz
ZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *