Proběhla největší networkingová akce pro ženy v Evropě ​Equal Pay Day – ŽENY SOBĚ

30 spíkrů, 360 účastníků páteční části konference, 60 mentorek a 2031 registrací na sobotní mentoringovou část. To jsou čísla osmého ročníku akce Equal Pay Day – ŽENY SOBĚ, která proběhla 24. a 25. března v Clarion Congress Hotel Prague. Cílem této akce, kterou pořádá nezisková organizace Business & Professional Women CR, je diskutovat o tématech spojených s profesní realizací žen, o kterých se příliš nemluví.Akce Equal Pay Day – ŽENY SOBĚ chce podpořit ženy, aby mohly být samy sebou, a přitom se neomlouvat za úspěch, za svoje sny a za to, že jsou schopny je realizovat.
„Když člověk něco chce, musí začít u sebe. Je třeba vyjít ze své komfortní zóny a začít jednat. Vždycky je něco, co můžeme zlepšit, změnit, naučit se, a tím se posunout blíž k úspěchu. Můžeme změnit postoj ke světu, přístup k vnímání problému nebo způsob myšlení,“ říká prezidentka neziskové organizace Business & Professional Women Lenka Šťastná. Dlouhodobým záměrem konference je spojit ženy, které se mohou vzájemně inspirovat, sdílet svoje příběhy, ukázat si možnosti a nové cesty a podpořit se. Akce přivádí nové ženské vzory a podporuje tak ženy v jejich úsilí růst, rozvíjet se a tvořit. Páteční konferenci zahájila její excelence Victoria Li – velvyslankyně Švédska, z Londýna přiletěla se svým podnikatelským příběhem Antonia Burrell, která je považována za guru RAW kosmetiky a vystoupila celá řada dalších osobností. „V letošním ročníku vidím zase obrovský posun dopředu. Jsem nadšená, že jsme otevřely téma feminismu, a to i díky paní velvyslankyni. Celá diskuse se přesunula přesně tam, jak je tento rok konference designovaná. A to ke krásné spolupráci mužů a žen. Měli jsme moderátorskou dvojici muže a ženu, duety mužů a žen a celkově byla konference velmi inspirativní a plná energie,“ říká Drahomíra Mandíková, ředitelka firemních vztahů a komunikace z Plzeňského Prazdroje. V sobotu měly ženy příležitost setkat se u kulatých stolů se 60 ženami z různých oborů a vyměnit si s nimi zkušenosti na předem dané téma. Kulaté stoly začaly v 9 hodin ráno a postupně bylo možné získat informace až od 5 mentorek v jednom dni.Akce Equal Pay Day – ŽENY SOBĚ je benefiční akcí neziskové organizace Business & Professional Women CR, která podporuje ženy celoročně. Účastnice konference formou tomboly vybraly finanční prostředky pro Neonatologické oddělení Nemocnice Na Bulovce, jehož patronkou je Lucie Borhyová. Devátý ročník akce se bude konat 13. a 14. dubna 2018.Více informací o akci naleznete na www.mentorky.cz.
ZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *