CO ČÍST: Jak získat úspěch, klid a vyrovnanost v hektické současnosti

Získat úspěch, klid a vyrovnanost v hektické současnosti? Jde to – a můžete se to naučit i vy! Jak na to se dozvíte v této plnobarevné knížce, která svým atraktivním a komplexním přístupem nemá na českém trhu konkurenci. Knihu doprovází audionahrávky s nácviky alfa stavů a jednoduchých meditací.Pokud si myslíte, že v dnešní hektické současnosti nelze být úspěšný, a zároveň žít harmonicky a v klidu, pak si přečtěte tuto knihu. Ukážeme vám, že to možné je. V této plnobarevné knížce, která svým atraktivním a komplexním přístupem nemá na českém trhu konkurenci, se dozvíte: Jednotlivá témata jsou v knize zajímavě a přehledně zpracována pomocí myšlenkových map. Knížka obsahuje řadu praktických cvičení, příkladů, osvědčených návodů i tipů a jako bonus audionahrávky s nácviky alfa stavů a jednoduchých meditací (odkazy na stažení naleznete v tištěné knize).

Autorky se využitím mozku, všímavostí, zvládáním stresu a silou emocí dlouhodobě zabývají a mají postupy vyzkoušeny jak samy na sobě, tak na svých klientech.

Přejeme pěkné čtení, klid a vyrovnanost!Název: Jak získat úspěch, klid a vyrovnanost v hektické současnosti. Praktické tipy a triky jak ovládnout svou mysl
Autor: Radka Loja, Olga Lošťáková
192 s., 298 Kč
www.grada.czZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *