Existuje dobrý důvod, proč se cítíte nadšeni a šťastni, nebo podrážděni a pod tlakem?

Možná jste vyčerpaní z lidí, kteří jsou výbušní a nevyrovnaní, nebo depresivní a apatičtí. Možná byste byli rádi, kdyby vás přestaly sužovat emocionální krize. Možná jste zahlceni stresem nebo je již na vás toho moc, co život chrlí – zprávy, informace od ostatních, jejich požadavky a možná i nepřiměřené nároky.Určitě je pro každého člověka zajímavé se ptát, kde se berou jeho emoce a jakou váhu mají v osobním životě? Jak ho ovlivňují a jak ovlivňují jeho pracovní výkon? Jak je může ovlivnit a řídit je sám? Jakým způsobem a jak často o emocích přemýšlí?
Dnes však díky neurobiologickému a psychologickému bádání víme, že oddělení pocitů a rozumu je iluze. Na všech rozhodnutích, která činíme, se v rozhodující míře podílejí ty části mozku, které zpracovávají emoce – a to i tehdy, když jde o věcná a odborná témata. Emoce jsou součásti vysoce sofistikovaného systému, který nám pomáhá posuzovat situace a jednat.
K vaší inspiraci jsme připravili zcela zdarma sérii šesti videí, které vám postupně přiblíží časté emoční mýty, které nás obvykle ovládají a ovlivňují to, co se v nás děje a co často probíhá na pozadí našeho vědomí. Díl 1 ke zhlédnutí.Po zhlédnutí videí pro vás bude také snadné odpovědět na naši soutěžní otázku a vyhrát knihu Jak získat úspěch, klid a vyrovnanost s osobním věnováním autorek Olgy Lošťákové a Radky Lojy.
Nebo než se pustíte do sledování, chcete nejprve zjistit, jak jste na tom s emoční inteligencí a komunikací vy? Udělejte si náš test emoční inteligence zdarma nebo test emočně inteligentní komunikace. A ještě bonus pro ty, kdo chtějí do svého života více radosti a spokojenosti. Zdarma ebook: 6 ukazatelů na cestě osobního rozvoje
Doufám, že vás inspirujeme ke zvládání svých emocí a jejich využívání k bohatosti vlastního života.
PhDr. Milan Hutta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *